ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία: “‘Έσβησε” και η 19χρονη Ιωάννα 9 μέρες αφού σκοτώθηκε και ο μπαμπάς της στο ίδιο τροχαίο

Δυστυχώς η οικογένεια Κωστοπούλου θρηνεί και την απώλεια της 19χρονης Ιωάννας που δεν τα κατάφερε και “‘εφυγε” 9 μέρες που πάλεψε σκληρά για να ζήσει μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή και του πολυαγαπημένου της μπαμπά.

ΠΑΛΕΨΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΘ. Η 19χρονη Ιωάννα, η δεύτερη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, ήταν συνεπιβάτιδα με τον μπαμπά της και έδωσε 9 μέρες γενναία άλλα άνιση μάχη διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ήταν βαριά τραυματισμένη και όλοι προσεύχονταν να γίνει το θαύμα και να γίνει καλά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα είχε δηλώσει ο Νίκος Μπαντούνας, πρόεδρος της κοινότητας Κάλφα και συγγενής της οικογένειας. «Η κόρη του Βασίλη είναι σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση, έχει χτυπήσει το κεφάλι του το κοριτσάκι,

ο θεός να βάλει το χέρι του. Δεν ξέρω πώς έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο έφερε 10 τούμπες, πέταξε πρώτα το κοριτσάκι έξω και στη συνέχεια πέταξε και τον 51χρονο, γύρω στα 30 μέτρα μακριά από το αμάξι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το κοριτσάκι χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι, έκανε χειρουργείο στο Ρίο που κράτησε από τις 5 μέχρι τις 12 και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Είναι δύσκολες η ώρες για την οικογένειά του, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει» μας λέει. Ο 51ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η 19χρονη. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως, στο ύψος του χωριού Κυδωνιές Βασιλικού στην Αχαΐα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. Το αγροτικό που οδηγούσε ο 51χρονος και εκινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη, στο 18ο χλμ της «111», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης οι επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν από το όχημα και κατέληξαν στο οδόστρωμα. Το νήμα της ζωής για τον Βασίλη Κωστόπουλο, πατέρα πέντε παιδιών, κόπηκε επί τόπου.

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ. Η αναγγελία της τραγικής είδησης του μπαμπά 5 παιιδών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό Κάλφα, με την οικογένεια Κωστόπουλου να θρηνεί την απώλεια του 51χρονου Βασίλη Κωστόπουλου. Σήμερα ήρθε το δεύτερο χτύπημα της μοίρας με το άκουσμα του θανάτου και της 19χρονης Ιωάννας.

πηγη infokids.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button