ΔΙΑΦΟΡΑ

Είχε «τρομερούς εφιάλτες ότι πεθαίνει», πήγε στους γιατρούς και έμαθε τα άσχημα νέα

Η 51χρονη Κάρολαν Μπρους υποστηρίζει ότι τα όνειρά της ήταν εκείνα που της έσωσαν τη ζωή

Eβλεπε «τρομερούς εφιάλτες» ότι πεθαίνει και αποφάσισε να πάει στους γιατρούς για να δει τι συμβαίνει. Έτσι έμαθε πως πάσχει από καρκίνο στο στήθος. Η 51χρονη Κάρολαν Μπρους υποστηρίζει ότι τα όνειρά της ήταν εκείνα που της έσωσαν τη ζωή καθώς την έκαναν να πάει για έλεγχο δύο φορές, ακόμη και όταν οι γιατροί της είπαν πως «ήταν κατά 80% σίγουροι ότι δεν είχε καρκίνο».

Η μητέρα δύο παιδιών από την Αγγλία έβλεπε εφιάλτες σε σχεδόν καθημερινή βάση από τον Ιανουάριο του 2011. Αυτό κράτησε για έναν χρόνο σχεδόν και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθει τρόμο κάθε φορά που έπρεπε να κοιμηθεί.

«Ήταν τα πιο τρομακτικά όνειρα που μπορείς να φανταστείς, είχα τη σκιά ενός άντρα να με επισκέπτεται σε καθημερινή βάση. Νόμιζα ότι ήμουν ξύπνια και έπαιρνε τον έλεγχο του σώματός μου. Ήταν τρομακτικό. Έλεγα στη μητέρα μου ότι ήθελα να μένω ξύπνια όλη νύχτα επειδή φοβόμουν», λέει η ίδια, σύμφωνα με τη Daily Mail. Αν δεν είχε πάει στον γιατρό – δεν είχε εμφανίσει κανέναν σύμπτωμα-, λέει ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα η κατάσταση να είχε γίνει κρίσιμη σε έναν χρόνο.

Η ίδια άρχισε να καταγράφει τα όνειρά της και στις 11 Νοεμβρίου 2011 ονειρεύτηκε μια φιγούρα που την πήγε στο νοσοκομείο, όπου ήταν ασθενής που πέθαινε από καρκίνο. Την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε κάτι στο στήθος της και πήγε με δάκρυα στα μάτια στο νοσοκομείο, καθώς ήταν σίγουρη ότι είχε καρκίνο.

Της είπαν ότι πρέπει να περιμένει δύο εβδομάδες για τις εξετάσεις, εκείνη όμως επέμεινε ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και έκλεισε ραντεβού σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, η Κάρολαν όμως επέμεινε ότι τα όνειρά της ήταν τόσο ζωντανά και ήθελε να κάνει κι άλλες εξετάσεις.

Στις 15 Νοεμβρίου, είπε στους γιατρούς ότι κάνουν λάθος όταν τη διαβεβαίωναν ότι ήταν «80% σίγουροι ότι δεν έχει καρκίνο». Οι νέες εξετάσεις αποκάλυψαν καρκίνο σταδίου 2 στο στήθος που έπρεπε να χειρουργηθεί, κάτι που έγινε τον Δεκέμβριο.

«Δεν ξέρω αν ήμουν ξύπνια ή αν κοιμόμουν. Άρχισα να κρατάω ημερολόγιο για να δω αν έβγαζαν κάποιο νόημα. Μια νύχτα είχα τον χειρότερο εφιάλτη, με πήγαν σε ένα νοσοκομείο, στο οποίο δεν είχα πάει ποτέ ξανά και είδα τον εαυτό μου – ήμουν ασθενής και πέθαινα», λέει η ίδια. Η Κάρολαν λέει πως μετά το χειρουργείο δεν είδε ξανά εφιάλτη και έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από τότε.

[newsbeast.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button