ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη Στη Θεσσαλονίκη – Πέθανε Ο 39χρονος Αντιδήμαρχος, Διονύσης Λιακόπουλος

Η ανακοίνωση του δήμου Δέλτα για τον Δ. Λιακόπουλο

Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας του δήμου Δέλτα, Διονύσης Λιακόπουλος, έπειτα από μάχη με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας του δήμου Δέλτα, Διονύσης Λιακόπουλος.

Όπως αναφέρει ο δήμος Δέλτα: «Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον Διονύση μας.

Ο άδικος και ξαφνικός χαμός του συντρόφου, Αντιδημάρχου μας και συνοδοιπόρου Διονύση Λιακόπουλου. σήμερα αργά το απόγευμα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλους μας.

Ο Διονύσης μας έφυγε δίνοντας μια δύσκολη μάχη με την υγεία του. Η μοίρα ωστόσο του έπαιξε περίεργο και ύπουλο παιχνίδι …

Η είδηση του θανάτου του μας πάγωσε όλους μας, φίλους, συνεργάτες, συντρόφους.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη αύριο Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες στην κοινότητα της Χαλάστρας, ενώ στον υπόλοιπο Δήμο, θα λειτουργήσουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στο Δημαρχείο και σε όλα τα Δημοτικά κτίρια, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον άνθρωπο μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Διονύση στην γειτονιά των Αγγέλων η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη στις ψυχές μας.

Η διοίκηση του Δήμου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητηρία στην οικογένεια του…

…’Αξαφνα φευγάτοι

γίνονται θύμηση βαριά που μας πονεί…»

Πηγή: typosthes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button