ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια σκυλίτσα που την έλεγαν «Πίστη» ! ! !

Μια σκυλίτσα που την έλεγαν «Πίστη»

Αυτή η πολύ χαριτωμένη σκυλίτσα γεννήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2002. Δυστυχώς για αυτή ήρθε στην ζωή με μόνο 2 πόδια γεγονός που φυσικά την εμπόδιζε να περπατήσει. Κανείς δεν ήθελε να έχει ένα σκυλί με δύο πόδια. Ούτε καν η ίδια η μητέρα της.

1619

Ο πρώτος της ιδιοκτήτης ήταν πεπεισμένος ότι δεν θα μπορούσε να επιζήσει με δυο πόδια και αποφάσισε να την θανατώσει. Πριν όμως προλάβει να το κάνει εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός η Jude Stringfellow, που προσφέρθηκε να την υιοθετήσει και να την φροντίσει. Ήταν αποφασισμένη να την εκπαιδεύσει και να διδάξει σε αυτό το μικρό σκυλί να περπατάει μόνο του, έστω και με τα δυο το πόδια. Την ονόμασε Faith, «πίστη» .

1620

Στην αρχή, έβαλε την Faith σε μια σανίδα surf για να εξοικειωθεί με την κίνηση. Αργότερα χρησιμοποίησε φυστικοβούτυρο σε ένα κουτάλι ως δελεασμός και ανταμοιβή για την προσπάθεια της να στέκεται όρθια και να χοροπηδά γύρω-γύρω. Στην εκπαίδευση ακόμη και το άλλο σκυλί της Jude την ενθάρρυνε να περπατάει. Δια μαγείας, μετά από μόνο 6 μήνες, η Faith ισορρόπησε στα πίσω της πόδια και έμαθε να πηδά προς τα μπρος για να κινείται. Μετά από περαιτέρω εξάσκηση στο χιόνι, μπόρεσε και τελικά και περπάτησε σαν άνθρωπος.

1621

Σήμερα η Faith λατρεύει να περπατά. Οπουδήποτε και αν πηγαίνει, τραβάει τα βλέμματα. Έχει πλέον γίνει διάσημη, έχει εμφανιστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές. Δημοσιεύτηκε επίσης ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ίδια με τίτλο «Με λίγη πίστη» και της προτάθηκε να εμφανιστεί σε μια από τις ταινίες του Harry Potter.

1622

H Jude Stringfellow έχει σταματήσει την εκπαίδευση της Faith και σκέφτεται να πάρει την σκυλίτσα της και να γυρίσουνε τον κόσμο για να διδάξουν ότι «ακόμα και ένα ατελές σώμα μπορεί να έχει την τέλεια ψυχή»

1623

1624

1625

1626

1627

1628

Μια σκυλίτσα που την έλεγαν «Πίστη» / www.dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button