ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκαλύφθηκε Κηδεία Καρρά: Γιατί δεν πήγε ο Πασχάλης Τερζής

Γιατί δεν πήγε ο Πασχάλης Τερζής στην κηδεία του Βασίλη Καρρά; Πώς είναι σήμερα;

«Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες», είπε ο Θεολόγος Ηλιού για Βασίλη Καρρά και Πασχάλη Τερζή.

Ο Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής είχαν διακόψει σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν.

Στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού αποκάλυψε πως οι δυο τους έλυσαν τις όποιες διαφορές είχαν και μάλιστα είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία.

Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια.

Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση.

Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πασχάλης Τερζής αποφάσισε να μην πάει στην κηδεία του Βασίλη Καρρά, καθώς αποφεύγει τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια.

πηγη fimes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button