ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ η αιτία: Γι’ αυτό έδωσε τέλος στη ζωή του ο 60χρονος γιατρός στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στην οικογένειά του

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον γιατρό από τη Θεσσαλονίκη που αυτοπυρπολήθηκε.

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο, ο οποίος βρίσκονταν στο τελικό στάδιο.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlive» πρόκειται για τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο οποίος διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο το 2019.

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα πληροφορήθηκε πως είχε υπάρξει μετάσταση σε πολλά σημεία του σώματος του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε τελικό και μη ανατρέψιμο στάδιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η αυτοκτονία σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (16/5), στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του 60χρονου, στην περιοχή των Πεύκων.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον εγκαυματία γιατρό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Εξώφυλλο άρθρου: φωτογραφία αρχείου

Πηγή: tilestwra

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button