ΔΙΑΦΟΡΑ

Το αξεσουάρ που τερματίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια (και μοναξιά) – Ένα πλαστικό χέρι για να βγάζετε…selfies !!!

 

Θυμάστε το πρότζεκτ του Murad Osman; Η ιδέα για το φωτογραφικό project Follow Me ξεκίνησε όταν σε ένα από τα ταξίδια του στην Βαρκελώνη, η – πανέμορφη- κοπέλα, του εκνευρισμένη με το πόσες φωτογραφίες τραβούσε, τον τράβηξε από το χέρι κι άρχισε να περπατάει μπροστά του. Μόνο που ο Murad συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες, με αυτήν πια να τον καθοδηγεί… Τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο ακόμη και αν δεν έχετε ταίρι.
Σε περίπτωση επίσης που οι selfies σας είναι τόσες πολλές που οι γύρω σας αναρωτιούνται αν σας έχει μείνει κανένας φίλος, τότε μάλλον έχετε πρόβλημα. Αν ωστόσο όντως δεν σας έχει μείνει κανένας και θέλετε να κλείσετε τα στόματα, τότε μπορείτε να τους κοροϊδέψετε όλους – εκτός από τον εαυτό σας.
Κάποιοι αποφάσισαν να το τερματίσουν και επειδή θεωρούν πως είναι απόλυτα, πρότειναν σαν ευρεσιτεχνία το παρακάτω ανεκδιήγητο αξεσουάρ. Ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά οι δύο κοπέλες που το σχεδίασαν είναι ( δυστηχώς) αισιόδοξες πως το Selfie Arm θα βρεί σύντομα χρηματοδότη…

[

 

[

 

 

[

 

[

 

[

 

 

πηγη http://pestomou.info/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button