ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Καταρρίπτεται το άλλοθι του κρεοπώλη

Δεν φαίνεται να δικαιώνουν τον 50χρονο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο τα άλλοθι του κρεοπώλη που συνελήφθη για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, αφού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν τον δικαιώνουν.

Εδώ και 15 ημέρες οι αρχές πιέζουν τον 50χρονο να τους πει πού ήταν από την ώρα που άφησε τον Μπάμπη στο σημείο που του ζήτησε -όπως ο ίδιος λέει- με΄χρι και μία ώρα μετά που εμφανίστηκε στην πόλη του Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω χρήσης ουσιών. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις όμως, όπως μετέδωσε το Star, προέκυψε ότι δεν είχε κάνει χρήση καμίας ουσίας, άρα το αφήγημά του καταρρίπτεται.

Πώς παρέσυρε τον Μπάμπη στην απόμερη και σκοτεινή περιοχή

Ένα σημαντικό ερώτημα επίσης είναι πώς κατάφερε και παρέσυρε ο κρεοπώλης τον νεαρό άνδρα και ενδεχομένως ο συνεργός του σε μια περιοχή τελείως σκοτεινή, στην μέση του πουθενά, μέσα σε τεράστια έκταση, αποκομμένη ειδικά την νύχτα από τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έκανε τις προηγούμενες ημέρες αναζητήσεις από το κινητό του με θέμα πώς εντοπίζουμε έναν κρυμμένο θησαυρό, οι ιστορίες αυτές είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στους κυνηγούς, άρα είναι πολύ πιθανό ο κρεοπώλης να του υποσχέθηκε κάτι τέτοιο για να τον παρασύρει.

Επίσης εξετάζεται εάν επρόκειτο για ραντεβού θανάτου. Εάν δηλαδή ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη σε σημείο που υπήρχε και τρίτο πρόσωπο το οποίο κατάφερε και αιφνιδίασε τον ανυποψίαστο Μπάμπη και του αφαίρεσε την ζωή. Πάντως ο  Μπάμπης είχε μαζί του την καραμπίνα, η οποία επίσης δεν έχει βρεθεί.

Το διαβάσαμε εδώ newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button