ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Τρία βρέφη νεκρά στην ίδια οικογένεια – Νέο θρίλερ στην Χώρα

Οι Αρχές καλούνται να διερευνήσουν ένα ακόμη μυστήριο με νεκρά παιδιά

Δύο νεκρά βρέφη σε 15 μήνες στην ίδια οικογένεια και ένα ακόμη πριν από 9 χρόνια συνιστούν ένα νέο θρίλερ με αδιευκρίνιστους θανάτους στην Αχαΐα. Η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας, με την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για την δολοφονία τους προσφέρεται για συνειρμούς με το νέο μυστήριο που καλούνται να ερευνήσουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», νεαρή μητέρα στην Κάτω Αχαΐα μέσα σε δύο χρόνια έφερε στην ζωή δύο κοριτσάκια, τα οποία κατέληξαν έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, τα βρέφη, 20 ημερών και 2 μηνών, αντίστοιχα, άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε 15 μήνες!

Στην οικογενειακή τραγωδία προστίθεται ένα ακόμη στοιχείο προς διερεύνηση που αφορά στον θάνατο ενός ακόμη παιδιού –επίσης κοριτσιού– που συνέβη το 2014.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, την περασμένη εβδομάδα και έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί με σπασμούς το 2 μηνών βρέφος και ενώ η κλινική του κατάσταση δεν υποδήλωνε κάτι ανησυχητικό, έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η μητέρα μετά την τραγική κατάληξη και δεδομένου πως οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κοριτσάκι κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο δεν εντόπισαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενημέρωσε τους θεράποντες ιατρούς πως πριν από ένα χρόνο είχε χάσει ακόμη ένα παιδί.

Επρόκειτο για το μόλις 20 ημερών μωρό και το πρώτο παιδί της οικογένειας, που κατέληξε τον Ιούλιο του 2022 υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από την νεκροψία νεκροτομή, που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν εξήχθησαν συμπεράσματα για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναγράφεται αιτία θανάτου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Στην πρόσφατη περίπτωση του 2 μηνών βρέφους, άγνωστο παραμένει το αποτέλεσμα της νεκροψίας που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Όπως αποκαλύπτει η «Π», η γιαγιά μητέρα της γυναίκας των δύο βρεφών θρήνησε την απώλεια της 1,5 ετών κόρη της. Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από εκδήλωση σπασμών είχε μεταφερθεί και πάλι στο «Αγία Σοφία» και αφού έλαβε εξιτήριο, βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του σε περιοχή του Ναυπλίου, όπου διέμεναν.

Κατά πληροφορίες, από την νεκροψία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου, ο θάνατός του αποδόθηκε σε λοίμωξη του αναπνευστικού.

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button