ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Γιώργος Καλογερόπουλος

Τον θάνατο του Γιώργου Καλογερόπουλου, προέδρου και επί σειρά ετών εθελοντή, πενθεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Γιώργος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη, «έχοντας αφήσει πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη και ένα κενό που είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο».

Από το 1998, που εντάχθηκε στην ΕΟΔ, υπήρξε ενεργότατο μέλος, με συμμετοχές σε διεθνείς αποστολές στο Μαρόκο, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Χιλή και την Αϊτή και σε δεκάδες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Για πολλά χρόνια εκπροσώπησε την ΕΟΔ ως πρόεδρος, με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη στους σκοπούς της ομάδας, την οποία υπερασπιζόταν πάντα με αστείρευτη μαχητικότητα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών της ΕΟΔ και ήταν πάντα παρών σε κάθε μικρή ή μεγάλη δραστηριότητα της οργάνωσης, με διάθεση, χαμόγελο και χιούμορ.

Αγαπούσε τη φύση, τα ταξίδια, τους φίλους του και πάνω από όλα την οικογένειά του, για την οποία μιλούσε πάντα με λατρεία. Όλοι οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του. «Γιώργο, Καλό Ταξίδι», εύχεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία ενημερώνει πως η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 17.00, στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης, στη Ν. Μηχανιώνα.

Πέθανε ξαφνικά ο Βαγγέλης Δερλής, η «καρδιά» του Κύτταρο Live Club

Τον θάνατο ενός δικού του ανθρώπου έκανε γνωστό το ιστορικό μαγαζί Κύτταρο Live Club. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Δερλή, έναν από τους υπεύθυνους του συναυλιακού χώρου της Αθήνας. Στην ανάρτηση που έκανε το Κύτταρο Live Club αναφέρεται:

«Η “καρδιά” του Κυττάρου έπαψε να χτυπά… Ο Βαγγέλης Δερλής, ο Βαγγέλης μας, το πιο παλιό «κύτταρο» του Κυττάρου και ο πιο φανατικός οπαδός του, ο αφανής ήρωας που για δεκαετίες έβαζε τάξη στο χάος και έμπαινε μπροστά μόνο στα δύσκολα, “έφυγε” ξαφνικά χθες το βράδυ από καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Κύτταρο και στην ψυχή μας. Βαγγέλη μας, θα είσαι για πάντα μαζί μας…».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button