ΔΙΑΦΟΡΑ

Το μήνυμα της Θεοδώρας Βουτσά μετά το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του πατέρα της

Το μήνυμα της Θεοδώρας Βουτσά μετά το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του πατέρα της

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα λίγο μετά το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του πατέρα της έγραψε δύο λόγια στο facebook.

«Είμαστε πολύ τυχερές που ο πατέρας μας βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν. Πρώτα από όλα τυχερές και ευγνώμονες για τον γιατρό του κύριο Ηρακλή Τσαγκάρη ο όποιος είναι ένας εξαίρετος γιατρός (και ΑΕΚ σαν τον μπαμπά), τη βοηθό του Φραντζέσκα, την κυρία Λαχανά, τοΝ Διοικητή του Νοσοκομείου, όλους και όλες τις νοσοκόμες μέχρι το προσωπικό ασφαλείας- τον Ηλία, τη Ζήνα, την Αρετή. Όλοι τους έχουν σταθεί δίπλα μας, μας έχουν αγκαλιάσει και μας έχουν βοηθήσει να αισθανθούμε μεγάλη ασφάλεια αυτές τις στιγμές. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!».

Πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button