ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του βρέφους – Κηδεύτηκε με τα αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του βρέφους – Κηδεύτηκε με τα αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας που κηδεύει το μόλις 4 μηνών μωράκι που έπεσε θύμα τροχαίου στον Βόλο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος», οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι το αγγελούδι τους που δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τον κόσμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, το μικρό κοριτσάκι κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο μαζί με τα δύο αγαπημένου του λούτρινα αρκουδάκια. Μάλιστα, όπως αναφέρει, επειδή το κοριτσάκι δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που παρέσυρε το μωρό και τον παππού του, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες
Ο 33χρονος δικυκλιστής μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου έλαβε εξιτήριο και συνελήφθη για ανθρωποκτονία και την περασμένη Κυριακή, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο 33χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Παράλληλα, ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει το υλικό από τις κάμερες, το οποίο ζητήθηκε από την αστυνομία.

 

Πώς έγινε το τροχαίο
Το τροχαίο έγινε στις 10 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο με το παιδί στην αγκαλιά. Ο 53χρονος τραυματίστηκε και το παιδί εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο. Η 45χρονη γιαγιά του βρέφους, άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη.

Ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες, δηλαδή τον παππού και τον 33χρονο οδηγό και σε χρόνο μηδέν έφτασε στο Νοσοκομείο, με το μωρό και την γιαγιά του. Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κινητοποίησε νευροχειρουργούς, χειρουργούς, αναισθησιολόγους και παιδιάτρους, ενώ σε δεύτερο χρόνο έφτασαν στο νοσοκομείο οι γονείς του παιδιού.

βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή. Η νεκροψία έδειξε πως η μικρή που ήταν μόλις 4 μηνών έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι.

Πηγή: Newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button