ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ: Αεροπλάνο έπεσε στην θάλασσα! (Video)

Απίστευτες εικόνες από την προσθαλάσσωση!

Αεροπλάνο έπεσε στην θάλασσα του Σαν Φρανσίσκο και τελικά προσθαλασσώνεται την Τετάρτη, με την μύτη του να βυθίζεται λίγο αργότερα. Εντυπωσιακό βίντεο από τη στιγμή που το αεροπλάνο ακουμπά το νερό.

Μαζί του βρισκόταν και μια φίλη του, κανείς ωστόσο από τους δύο δεν έπαθε το παραμικρό. «Φλέρταρα με την υποθερμία και τσιμπήθηκα από τσούχτρες τα 45’ λεπτά που περίμενα» συμπλήρωσε ευχαριστώντας τις σωστικές δυνάμεις που βοήθησαν στη διάσωσή του.

Ο Λες δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο μετά την προσθαλάσσωση, με εκείνον και την συνεπιβάτη να στέκουν πάνω στο φτερό και στη συνέχεια να περιμένουν στη θάλασσα τους διασώστες.

Την ίδια ώρα, φίλος του πιλότου, που οδηγούσε το δικό του αεροπλάνο, κατέγραφε την πτήση που κατέληξε στο νερό και ειδοποίησε τις Αρχές ώστε να φτάσουν για τη διάσωση.

Ο Lesh είχε μόλις αγοράσει το αεροπλάνο τύπου A36 Bonzana, σύμφωνα με τον Όουεν Λέιπελτ που παρακολουθούσε όλη τη σκηνή. «Με κάλεσε στο τηλέφωνο από το νερό, σχεδόν 10 λεπτά αργότερα. Ο Ντέιβιντ έκανε εξαιρετική δουλειά στην προσθαλάσσωση» σημειώνει ο Λέιπελτ.

Όλα πήγαν καλά και ο πιλότος με την συνεπιβάτη βρέθηκαν σώοι και πάλι στην στεριά. Ωστόσο, το βίντεο της προσθαλάσσωσης έγινε θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η φώτο είναι από αρχείο.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button