ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, Μασούτης: Το τζάμπα πέθανε, νέα δεδομένα στις παραγγελίες

Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, Μασούτης: Το τζάμπα πέθανε, νέα δεδομένα στις παραγγελίες . Σε αλλαγές στην πολιτική τους όσον αφορά τις online παραγγελίες προχωρούν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Όλο και περισσόεροι παίχτες στην αγορά σούπερ μάρκετ χρεώνουν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες των καταναλωτών. Ήταν μία αλλαγή που είχα προαναγγείλει τα σούπερ μάρκετ και τώρα ήρθε η εφαρμογή.

Τα νέα δεδομένα στις online παραγγελίες εγκαινίασε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι η Σκλαβενίτης, ανοίγοντας τον δρόμο και στις υπόλοιπες αλυσίδες.

Ήδη από τις 3 Ιουλίου 2023 οι χρεώσεις αποστολής των παραγγελιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου Σκλαβενίτης διαμορφώνονται ως εξής:

  • 5,00 ευρώ για αγορές έως 30 ευρώ
  • 2,50 ευρώ για αγορές από 30 ευρώ έως 100 ευρώ
  • Δωρεάν για αγορές από 100 ευρώ και άνω.

Ελάχιστο όριο παραγγελίας στα 25 ευρώ έχει θέσει σε ισχύ η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ οι δωρεάν παραδόσεις των παραγγελιών ξεκινούν από 45 ευρώ και πάνω.

Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα Μασούτης, από 5 Μαρτίου αλλάζει την πολιτική αποστολών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος με στόχο «τη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών μας».

2 Αλλάζει το τοπίο στα σούπερ μάρκετ: Το πρώτο με ανοιχτές πόρτες το Σάββατο μέχρι αργά και Κυριακές

Νέα δεδομένα στον χώρο των σούπερ μάρκετ με τα LIDL να ανακοινώνουν πως κάθε μέρα θα ανοίγουν ένα τέταρτο νωρίτερα. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως θα ανοίξουν και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Η Lidl εισάγει νέο ωράριο από σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου ανοίγοντας ένα τέταρτο νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 07:45 το πρωί.

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως και Σάββατο τα Lidl θα ανοίγουν από τις 07:45 ενώ το Σάββατο θα κλείνουν στις 21:00 αντί για τις 20:00.

Επίσης, αρχίζει να εφαρμόζεται η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, αλλά προς το παρόν μόνο σε τουριστικές περιοχές. Αυτό όμως δεν θα γίνει άμεσα, αλλά από την έναρξη του θερινού ωραρίου σε λίγο καιρού.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button