ΔΙΑΦΟΡΑ

Μητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της στο σώμα του κοριτσιού στο οποίο μεταμοσχεύθηκε

Είναι μια συγκλονιστική στιγμή για την Heather Clark, που έχασε τον επτά μηνών γιο της Lukas, να ακούει την καρδιά του παιδιού της να χτυπά στο σώμα ενός άλλου παιδιού.

Η γυναίκα είχε αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα του μικρού Lukas και έτσι είχε την ευκαιρία να ακούσει τον καρδιακό παλμό του γιου της μέσα στο σώμα της 4χρονης Jordan Drake, στην οποία μεταμοσχεύθηκε. «Μέσα στην ανείπωτη θλίψη της απώλειας του γιου της Lukas, η Heather πήρε μια απόφαση που έσωσε τρεις ζωές», έγραψε στο Facebook η οργάνωση Donate Life Arizona.

 

«Η Jordan έλαβε την πολύτιμη καρδιά του Lukas όταν ήταν μόλις 18 μηνών, καθώς έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια. Χθες η Heather άκουσε την καρδιά του γιου της για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια».

Η Clark και η μητέρα της μικρής Jordan, Esther Gonzalez δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει», είπε η Gonzalez.

Η Jordan έκανε στη Heather δώρο ένα αρκουδάκι καλυμμένο με ροζ καρδιές που όταν πιέζονται κάνουν ήχο σαν τον καρδιακό παλμό.

«Αυτός είναι ο χτύπος της καρδιάς του Lukas», εξήγησε η Gonzalez κάνοντας την Clark να ξεσπά σε κλάματα.

Η γυναίκα άκουσε με στηθοσκόπιο την καρδιά του γιου της να χτυπά μέσα στο σώμα της 4χρονης, την οποία αγκάλιασε και φίλησε. Μετά έβαλε κι εκείνη στηθοσκόπιο και άκουσε την καρδιά της Heather.

Στη συγκινητική συνάντηση η Clark είχε και φωτογραφίες του μικρού Lukas, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το 2013 αφού υπέστη κακοποίηση στα χέρια του συντρόφου της μπέιμπι σίτερ του.

 

πηγη tomati.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button