ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Ελένη Δήμου, τα είπε όλα για Νότη Σφακιανάκη

«Δίκασε» η Ελένη Δήμου τον Σφακιανάκη: Θα του κάνει καλό να σκεφτεί τα τραγικά λάθη του.

«Κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα». «Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος.

Θέση για την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας πήρε η Ελένη Δήμου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, μιλώντας στον Alpha, έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς δεν δίστασε να πετάξει «καρφιά» για την συμπεριφορά του γνωστού τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για τραγικά λάθη που έχει κάνει.

Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου ερωτήθηκε για το εάν γνωρίζει το που βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ αποκάλυψε το πώς η ίδια και ο σύζυγός της βοήθησαν τον καλλιτέχνη στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

η Ελένη Δήμου ανέφερε, αρχικά, πως «εγώ και ο σύζυγός μου, δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το “Πρώτη φορά γιορτάζω”. Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, για να σκεφτεί τα δικά του λάθη».

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα», συνέχισε η καλλιτέχνης.

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, “έσκυψε” μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Όταν μεγαλώνουμε, γινόμαστε καθρέφτης. Βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι και βλέπουμε τα λάθη μας. Πιστεύω ότι θα του κάνει καλό, να δει τα λάθη του που ήταν τραγικά».

«Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος, όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button