ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στη Ρόδο. Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του όταν κάτω από συνθήκες η μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην Ρόδου – Λίνδου βγήκε εκτός δρόμου.

Ο 25χρονος είχε καταγωγή από τη Θολό όπου οικογένεια, φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί βυθίστηκαν στο πένθος. Η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή σε όλη την δυτική πλευρά του νησιού, όπως αναφέρει η rodiaki.gr

Τον 25χρονο βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στις 6:30 το πρωί διερχόμενοι οδηγοί και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου, ωστόσο ήταν πλέον αργά. Αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου, εξετάζουν δεδομένα και πληροφορίες προκειμένου να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας στην άσφαλτο.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι πατέρας και γιος – Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 15χρονου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο εισαγγελέας για τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο 15χρονος που κρατούσε το κυνηγετικό όπλο και ο 56χρονος πατέρας του βρέθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Ωστόσο η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του 15χρονου αγοριού.

Θυμίζουμε ότι το τραγικό περιστατικό έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή σε σπίτι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο 15χρονος,του οποίου ο πατέρας είχε το όπλο, έδειξε την καραμπίνα στον συνομήλικο του, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γεμάτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσα τραβώντας τη σκανδάλη να τραυματίσει θανάσιμα το άτυχο αγόρι.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν κατάφεραν καθώς χρειαζόταν να συμβεί ένα θαύμα. Υπό το κράτος του πανικού, ο 15χρονος φέρεται να κατέθεσε αρχικά ότι ο φίλος του τραυματίστηκε ύστερα από πτώση, αλλά σύντομα η εκδοχή αυτή αποδείχθηκε ως αναληθής, οπότε ανασκεύασε περιγράφοντας τι είχε προηγηθεί στο διαμέρισμα.

Από την πλευρά του, ο 56χρονος πατέρας – που εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι – φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως ήταν λάθος που άφησε εκτεθειμένες τις καραμπίνες, λέγοντας ότι σκόπευε το επόμενο διάστημα να τις μεταφέρει σε ασφαλές σημείο. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για πλημμελή φύλαξη όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Πηγή: iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button