ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ . Αυτός ήταν ο Βασίλης-Ο 29χρονος νεκρός του τροχαίου

ΘΡΗΝΟΣ . Αυτός ήταν ο Βασίλης-Ο 29χρονος νεκρός του τροχαίου στην Αμάρυνθο

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο πριν τις 5:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος-και όχι 32χρονος όπως είχαν πεί στην αρχή-Βασίλης κατέληξε με σφοδρότητα σε παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται, ενώ στο πένθος έχουν βυθιστεί Αμάρυνθος και Γυμνό. Ο 29χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και εργαζόταν ως σερβιτόρος σε παραλιακά μαγαζιά της περιοχής.

Θλίψη-Νεκρός ξαφνικά ο πυροτεχνουργός Γιάννης Πετράκης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου ε.α. Ιωάννη ΠΕΤΡΑΚΟΥ,

ο οποίος επί σειρά ετών είχε υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία ως Πυροτεχνουργός, αποκομίζοντας πάντα τα θετικά σχόλια και την εκτίμηση των συναδέλφων του.

“Ο Γιάννης, υπήρξε επαγγελματίας Αστυνομικός μέχρι την τελευταία μέρα της υπηρεσίας του.

Δυστυχώς, «η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι» καθώς μόλις πρόσφατα είχε αποχωρήσει από την ενέργεια, μη προλαβαίνοντας ουσιαστικά να χαρεί τα χρόνια μετά τον εργασιακό βίο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει” αναφέρει η ανακοίνωση.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button