ΘΑΥΜΑΤΑ

Καταγγελία πατέρα: «Το παιδί μου παραλίγο να πεθάνει από λάθος διάγνωση»

Καταγγελία πατέρα: «Το παιδί μου παραλίγο να πεθάνει από λάθος διάγνωση»

Πατέρας κατήγγειλε ότι ο γιος του λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από λάθος διάγνωση στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως κατήγγειλε στο MEGA ο πατέρας του 20χρονου παιδιού, εκείνο πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου τα Χριστούγεννα με πόνους στην κοιλιά, όμως του είπαν να φύγει από το νοσοκομείο γιατί δεν είχε τίποτα. Ύστερα από έξι ημέρες όμως χειρουργήθηκε από περιτονίτιδα.

Χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού ανέφερε: «Ήρθαμε τα Χριστούγεννα το πρωί 25 Δεκεμβρίου με πόνο στην κοιλιά στο νοσοκομείο. Έκαναν κάποιες εξετάσεις και μας διώξανε με λοίμωξη του αναπνευστικού όπως κάνουν πάντα με μια αντιβίωση».

Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν με την αντιβίωση που λάμβανε ο 20χρονος, αφού αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν είχε ίωση αλλά σκωληκοειδίτιδα. «Πόνους στην κοιλιά έντονους και εμετούς. Τους τα είπαμε εμείς στο νοσοκομείο και λένε “λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν είναι τίποτα. Πάρτε αυτήν την αντιβίωση, αντιπυρετικά και θα γίνει καλά”. Εντάξει, εντάξει. Περιμέναμε να περάσει με αντιβίωση και είχαμε το παιδί στο σπίτι να αργοπεθαίνει».

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του, ο 20χρονος από τα Χριστούγεννα μέχρι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν σπίτι με φρικτούς πόνους λόγω της σκωληκοειδίτιδας. «Πήγαμε να κάνουμε κάτι εξετάσεις έξω σε ιδιωτική κλινική την Κυριακή και τα λευκά του (αιμοσφαίρια) βγήκαν 18.000 από 3.000 που ήταν. Και ήρθαμε πάλι εδώ στο νοσοκομείο.

Με τα χίλια ζόρια, εγώ φώναζα να κάνουν αξονική στο παιδί. Δεν έκαναν, φώναξα εγώ και τελικά έκαναν και σε μισή ώρα το βάλανε χειρουργείο. Να φωνάζω εγώ τι εξετάσεις πρέπει να κάνουν στο παιδί για να σωθεί», είπε ο πατέρας του φτάνοντας στο σημείο να πει: «Έπρεπε να κάνω τσαμπουκά για να κάνουν αξονική στο παιδί μου».

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει ότι πήγε τον 20χρονο δυο φορές στο νοσοκομείο. Την πρώτη τον έδιωξαν ενώ τη δεύτερη τον έβαλαν στο χειρουργείο, έχοντας κάνει λάθος διάγνωση.

πηγη cyclades24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button