ΔΙΔΑΧΕΣ

Αγ.Παΐσιος:να ξεσηκωθείτε, αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα! !

 

Η παρακάτω μαρτυρία καταδεικνύει πως ό,τι και να γίνει εμείς σαν χριστιανοί ορθόδοξοι οφείλουμε να δώσουμε μαρτυρία και να αντιδράσουμε σθεναρά! Δεν περιμένουμε μοιρολατρικά να μας σώσει οποιοσδήποτε άλλος ή οποιοδήποτε γεγονός! Παλληκαρίσια οφείλουμε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η αποδοχή αυτής της κάρτας είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος. Τώρα είναι πιο εύκολο – αργότερα, εάν την αποδεχθούμε, δεν θα είναι:

 

Ήταν κι άλλοι προσκυνητές, περί τα δέκα άτομα όλοι μαζί, και καθίσαμε στα κούτσουρα.
Τότε, ο Γέροντας πήγε μέσα στο Κελλί του και μας έφερε την ταυτότητα ενός Ελληνοαμερικανού. Στο πάνω μέρος είχε τον γραμμωτό κώδικα και από κάτω την φωτογραφία. Μας την έδειξε και μας είπε:
“Να κρατήσετε τις παλιές ταυτότητες και να ξεσηκωθείτε, αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα. “Ταυτότητα” θα πει ότι ταυτίζεσαι. Αντιπροσωπεύει, δηλαδή, αυτό που είσαι”.

Κουρτέσης Χρήστος, συνταξιούχος ΔΕΗ, Κοζάνη
Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 216

πηγη http://hggiken.pblogs.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button