ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό το 6χρονο κορίτσι ρίχνει τις πιο τρελές τρικ βολές και τρελαίνει κόσμο!

2711

 

Το να πετύχεις μια βολή-τρικ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Άλλωστε, αν ήταν μια απλή βολή, δεν θα την χαρακτήριζαν ως τρικ, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και ακρίβεια για την πετύχεις και δεν μπορείς απλά να περπατάς τριγύρω ρίχνοντας πράγματα, έτσι κι αλλιώς.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αυτό που κάνει η 6χρονη ταλαντούχα Riley είναι καταπληκτικό! Ένα βήμα πίσω, όλοι. Έχουμε μπροστά μας ένα μελλοντικό αστέρι του ΝΒΑ.
Η Riley δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι με τις τρικ βολές και δεν αφήνει χώρο σε κανένα αγόρι να την πιάσει! Με αυτό το ρυθμό, τη βλέπουμε σε κάποια μεγάλη ομάδα πριν τα δέκατα γενέθλιά της.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button