ΥΓΕΙΑ

Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (19.12.2023) ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Τον θάνατο του αδερφού της επιβεβαίωσε με τρεμάμενη φωνή η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα. «Καταστράφηκα» είπε η Άννα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδερφού της με λυγμούς ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας τους Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, είχε μιλήσει για την μάχη με τον καρκίνο, την οποία έδινε με το κεφάλι ψηλά και με την στήριξη της οικογένειας του.

«Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά», είχε δηλώσει πριν ένα μήνα περίπου ο Νίκος

Ο Νίκος Φλωρινιώτης πριν από λίγο καιρό μίλησε δημόσια στις κάμερες της τηλεοπτικής εκπομπής Super Κατερίνα, για την μάχη του με τον καρκίνο, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους νοσηλείας του.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία.

Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην τότε ανάρτησή του στα media δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

 

πηγη eleftherostypos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button