ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο Αυγόρου για τον αναπάντεχο χαμό της 25χρονης Ραφαέλας (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στο Αυγόρου για τον αναπάντεχο χαμό της 25χρονης Ραφαέλας (ΦΩΤΟ)

Ανείπωτη θλίψη και βαρύ πένθος σκόρπισε στην κοινότητα Αυγόρου η είδηση του τραγικού θανάτου της 25χρονης Ραφαέλλας Παττίχη,

η οποία ξεψύχησε στην άσφαλτο όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις τέσσερις και είκοσι το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιανουαρίου 2020, στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπέτριου.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΓΟΡΟΥ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΓΟΡΟΥ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη κοπέλα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση απο Αυγόρου προς Λιοπέτρι όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκκλινε της πορείας και ανατράπηκε σε χωράφι.

Για απεγκλωβισμό της άτυχης 25χρονης χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που την ανέσυραν από τα συντρίμμια του οχήματος της.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο της.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Πηγη alphanews.live

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button