ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Ευρυπιώτης : Η λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και το πρόβλημα που επανήλθε και στάθηκε μοιραίο !

Κώστας Ευρυπιώτης : Η λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και το πρόβλημα που επανήλθε και στάθηκε μοιραίο !

Ο Κώστας Ευριπιώτης πέθανε σε ηλικία μόλις 56 ετών, νικημένος από τον καρκίνο και το στίγμα του θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στον καλλιτεχνικό χώρο…

Πάλεψε αλλά δεν άντεξε… Ο Κώστας  «έφυγε» μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και θαυμαστές.

Όπως σας πληροφόρησαμε  ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν από τον Φεβρουάριο στο Σπηλειωπούλειο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα επανήλθε…

Με μια συγκινητική ανάρτηση, τα παιδιά και η πρώην σύζυγος του Κώστα Ευριπιώτη αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό,

ο οποίος έφυγε σήμερα, Πέμπτη από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο.

«Πατέρα μας… Κώστα μου… Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας», έγραψαν στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε παντρευτεί και είχε χωρίσει με την Βάλια Κωστοπούλου. Είχε δύο παιδιά, τον Ίωνα και τον Αδαμάντιο.

πηγη fraptime.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button