ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ στη Ρόδο: Βιασμός νεαρής γυναίκας στις τουαλέτες πεντάστερου ξενοδοχείου

 

Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας…
σε βάρος του Νορβηγού Β.G. 24 ετών, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά την υποβολή μήνυσης από μια 25χρονη Σουηδέζα.

Το πρωί της 1ης Ιουνίου 2015 οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ενημερώθηκαν, όπως αναφέρει η dimokratiki, ότι σε ξενοδοχείο στην οδό Γρίβα, έχει ακινητοποιηθεί ένας αλλοδαπός, που καταγγέλθηκε για βιασμό. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο και προσήγαγαν τον 24χρονο ο οποίος είχε ακινητοποιηθεί από οικείο πρόσωπο της γυναίκας.

Η Σουηδέζα, που εργάζεται από τις αρχές του Μαΐου σε pool bar ξενοδοχείου, στις 03:30 της Δευτέρας, ενώ είχε σχολάσει, επιστρέφοντας πεζή στο ξενοδοχείο που διαμένει, διαπίστωσε να την ακολουθεί μέχρι και την είσοδο του ξενοδοχείου της ο 24χρονος που φορούσε μόνο εσώρουχο και κάλτσες και κρατούσε μια μπλούζα στο χέρι.

Η 25χρονη ανέβηκε στο δωμάτιο της και χτύπησε την πόρτα για να ξυπνήσει τη συγκάτοικο της, επειδή δεν είχε κλειδί. Η συγκάτοικός της ξύπνησε και την ενημέρωσε σχετικά, ζητώντας της να την βοηθήσει να βγάλει τον 24χρονο από το ξενοδοχείο.

Επειδή την ξύπνησε, δεν καταλάβαινε τι της έλεγε. Τότε, κατέβηκε μόνη της κάτω και ζήτησε από τον 24χρονο να φύγει, να πάει να κοιμηθεί επειδή δεν μπορούσε να μείνει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η ίδια και τον έσπρωξε. Εκείνος, όπως υποστηρίζει, την άρπαξε από το χέρι και την έσυρε στην τουαλέτα, που βρίσκεται στο ισόγειο.

Τον έσπρωξε για να φύγει και τότε την έπιασε ξανά, της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο της και ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της. Τον έσπρωξε ξανά, άρπαξε την μπλούζα του, την οποία είχε ρίξει στο πάτωμα και ανέβηκε ξανά στο δωμάτιο της, κλείνοντας την πόρτα και λέγοντας στη συγκάτοικο της, να κλειδώσει.

Ο 24χρονος, πήγε στο δωμάτιο και χτυπούσε την πόρτα, λέγοντάς τους ότι τις ακούει. Η 25χρονη ζήτησε από τη συγκάτοικο της να ενημερώσει έναν φίλο τους, που έσπευσε στο ξενοδοχείο και τον ακινητοποίησε μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία. Η Σουηδέζα κατέθεσε εξάλλου ότι έχει πλήρη ασφάλιση και θα αποζημιωθεί για τις βλάβες που υπέστη.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button