ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα

Εκκενώνεται η Ζήρεια, κλείνει η παλαιά εθνική οδός και η Ολυμπία. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σήμερα στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά από αναφορά για εκδήλωση πυρκαγιάς σε δασική έκταση κοντά στη Ζήρια Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις ενώ η φορά των ανέμων υπάρχει κίνδυνος να την κατευθύνει προς το χωριό, αναφέρει το patrastimes.gr

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός Άνω Ζήρια.

Φωτιά - Ζήρια - Αχαΐα

Σύμφωνα με το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις Καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση Άγιος Νικόλαος υπάρχει ηλικιωμένη γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί και γίνονται προσπάθειες να απομακρυνθεί από το σημείο. Επίσης, η αστυνομία κλείνει την παλαιά εθνική οδό και την Ολυμπία Οδό στο ύψος της Ζήριας.

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φωτιά - Ζήρια - Αχαΐα

Φωτογραφίες: thebest.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button