ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Κομοτηνή: Περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια γυναίκα στην Κομοτηνή, καθώς ο σύζυγός της φαίνεται να την περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν την Πέμπτη στην Κομοτηνή όταν ο σύζυγος της άτυχης 50χρονης προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.

Ωστόσο, ο άνδρας φαίνεται να το μετάνιωσε, έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία. Όπως αναφέρει το xronos.gr, η γυναίκα, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Σοκ προκαλεί η νέα επίθεση σε γυναίκα από τον σύζυγό της στην Κομοτηνή. Την άτυχη γυναίκα, που δίνει «μάχη» για τη ζωή της, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ο άντρας της. H γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι άτομο με αναπηρία, δίνει «μάχη» για τη ζωή της

Πηγη daynight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button