ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς… δεν τα κατάφερε…έφυγε από τη Ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Δυστυχώς… Δεν τα κατάφερε…έφυγε από τη Ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Κατέληξε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύονταν προσβεβλημένος από το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο λίγες ημέρες, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε ευχαριστήσει τους φίλους και γνωστούς της οικογένειας για τη στήριξή τους, ωστόσο έκανε λόγο για «άνιση μάχη».

Το θαύμα, στο οποίο όλοι ήλπιζαν, δεν έγινε και ο Μάνος Αντώναρος άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και σε περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84.

Είχε υπάρξει διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε κατ αρχάς στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Είχε δύο παδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο.

Φωτογραφία: Αρχείο

Πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button