ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος του 42χρονου Σωτήρη: Έφυγε από τη ζωή μετά απο πολύμηνη μάχη ..

Καρκίνος: Νικήθηκε ο 42χρονος Σωτήρης

Το καλοκαίρι του 2021 οταν η Έλενα Κρεμλίδου γνωστοποίησε πως ο αδερφός της μητερας της διαγνώστηκε με καρκίνο. Η Instagramer γνωστοποίησε αυτό το δυσάρεστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, να βοηθήσουν οικονομικά προκειμένου να γίνει καλά ο θείος της.

«Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δύσκολη ημέρα όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι καρκινοπαθής και είναι νέος άνθρωπος. Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική», είπε βουρκωμένη η πρώην παίκτρια του Survivor.

Στην συνέχεια κοινοποίησε το κείμενο που έγραψε ο θείος της, ευελπιστώντας πως ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί και θα τον βοηθήσει να ορθοποδήσει. «Ονομάζομαι Κουλουριώτης Σωτήρης. Είμαι απόφοιτος Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σαν αγρότης. Πριν από τρεις μήνες διαγνώσθηκα με 2 τύπους καρκίνου. Ο ένας αφαιρέθηκε με επέμβαση στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Τον δεύτερο τον αντιμετωπίζω με χημειοθεραπείες.

Η διαδικασία αυτή είναι τρομερά χρονοβόρα, ψυχοφθόρα και απαιτεί πολλά χρήματα. Χρήματα που δεν διέθετα πριν αφού ήμουν στην βιοπάλι και τώρα τα έξοδα με έχουν γονατίσει εντελώς, αφού δεν μπορώ πλέον να εργαστώ στα χωράφια. Τις βαριές εργασίες τις έχει αναλάβει ο πατέρας μου, που είναι 85 χρονών και κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζεται αντί να τρέχει μέσα στον καύσωνα και στα χωράφια.

Αποφάσισα πως πρέπει να πατήσω την αξιοπρέπειά μου και τον εγωισμό μου για να παραμείνω στην ζωή.Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω τουλάχιστον στον τομέα της Κοινωνιολογίας που λατρεύω, που είναι πλέον το μόνο επάγγελμα που μπορώ ίσως να ασκήσω και τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας. Παρακαλώ πολύ για την βοήθειά σας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης όσο μικρή και να είναι.»

 

Ο θάνατος του Σωτήρη που συγκλόνισε τους οικείους του

Καλησπέρα σας. Ο @SotirisCool, ο άνθρωπος που είχε αναγκαστεί να ζητήσει μια οικονομική στήριξη γιατί οι χημειοθεραπείες τον είχαν γονατίσει και οικονομικά, μια και δεν μπορούσε πλέον να εργαστεί, έφυγε.

Μου είχε ζητήσει -αν πέθαινε- να αποκαλύψω εδώ τον λογαριασμό του στο FB >
«για να μη νομίζουν ότι είμαι μόνο Mr Hyde» – ήθελε να ξέρουν όλοι ότι είχε και μια καλή πλευρά, όπως μου εξήγησε. Δεν κατάλαβα ποτέ βέβαια, γιατί θεωρούσε ότι η εικόνα του εδώ, παρέπεμπε σε Mr Hyde, μάλλον ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.

Ο λογαριασμός του στο FB λοιπόν, είναι (ήταν;) Sotiris Koulouriotis, το λέω όπως το ζήτησε. Δεν τον είχα γνωρίσει.
Καλό του ταξίδι. Ήταν 42 ετών.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button