ΔΙΑΦΟΡΑ

Άφησε μακρύ μαλλί και μούσι, αποφάσισε να ζήσει μόνος: Ο Γιώργος Νινιός τα άλλαξε όλα στα 63 του

O Γιώργος Νινιός, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τσιτάχ: η ερημιά του τερματοφύλακα», σε συνέντευξή του στο “Πρωινό Μας” στο ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στις αδικίες που έχει βιώσει στο χώρο του θεάματος.

O Γιώργος Νινιός έχει μάθει να ζει μόνος του

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είμαι ο γιος της μαμάς κανονικά. Αλλά είναι μούτρο αυτή, δεν είναι η κλασική περίπτωση. Πριν από πολλά χρόνια με είχε ρωτήσει 1-2 φορές πότε θα παντρευτώ, τώρα το έχει σταματήσει» και συμπληρώνει «έχω μάθει να ζω μόνος μου και δεν με χαλάει. Ξέρω ότι θα πληρώσω το ανάλογο αντίτιμο, αυτό επέλεξα όμως».

Η αντίδραση του Γιώργου Νινιού σε μία άσχημη συνεργασία

Ερωτηθείς αν έχει βιώσει αδικίες, ο Γιώργος Νινιός απάντησε «και ποιος δεν έχει νιώσει αδικία; Όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο, είναι πολύ λογικό.

Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Δεν χτυπάει γιατί δεν ενδιαφέρω ή γιατί ο ρόλος αφορά κάποιον άλλο» και κατέληξε, αναφερόμενος σε μία άσχημη συνεργασία, «σε μία παραγωγή δεν τα κατάφερα, έφυγα. Ήταν πολύ προσβλητικά τα πράγματα κι αυτά πηγαίνουν μέχρι ένα σημείο».

Το διαβάσαμε εδώ posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button