ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στον αθλητισμό: Νεκρή στα 31 της η Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα, 10 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Τραγικό θάνατο βρήκε η αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και Ολυμπιονίκης Αλεξάντρα Πολ, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε φορτηγό σε δρόμο του Καναδά.

Όπως μεταδίδουν τα καναδικά Μέσα, η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και ολυμπιονίκης ενεπλάκη πριν από λίγες μέρες σε καραμπόλα αυτοκινήτων και άφησε στην άσφαλτο την τελευταία της πνοή. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά επτά αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν με ένα φορτηγό που σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως και έτσι έπεσε πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο μόλις 10 μηνών γιος της Paul, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, επέζησε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν επίσης μία 45χρονη γυναίκα και και ένας 28χρονος άντρας οι οποίοι όμως δεν κινδύνεψαν.

Η Αλεξάντρα Πολ που κέρδισε αρκετά μετάλλια κατά τη διάρκεια της καριέρας της, εκπροσώπησε τον Καναδά μαζί με τον σύντροφό της Μίτσελ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, όπου το δίδυμο κατέλαβε την 18η θέση στη διοργάνωση μικτού χορού στον πάγο.

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button