ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο απο την ΕΛ.ΑΣ – Συνελήφθη Τώρα ο..

Συνελήφθη ο παιδεραστής με το βαν – Κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ξανά ο παιδεραστής που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα. Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί, και εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2015, όταν και είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα λίγο πριν τη σύλληψη του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ντόπιοι κατήγγειλαν πως μιλούσε ανοικτά για σεξουαλικές διαστροφές και πλησίασε παιδιά λέγοντάς τους ότι «θέλει να είναι ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια».

Κάτοικοι της Λαυρεωτικής είχαν εμφανίσει ήδη φωτογραφία του 47χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την επισήμανση ότι είναι επικίνδυνος παιδεραστής που κυκλοφορεί ελεύθερος και έτσι έγιναν προπομπός της εκ νέου σύλληψής του. Κάτοικοι, επίσης, κατήγγειλαν ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.

πηγη daynight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button