ΔΙΑΦΟΡΑ

Η νύφη απομακρύνθηκε από τον γαμπρό και εκείνος πάγωσε – Μόλις είδε το χέρι της κατάλαβε ότι…

Σε γάμους μπορούν να σημειωθούν πολλά ευτράπελα και μία κίνηση, να μείνει για πάντα στην ιστορία και μπορεί να καταστρέψει ακόμα και την τελετή.

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Στην παραπάνω φωτογραφία, θα παρατηρήσετε ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει άναυδος.

Για λίγο νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της! Ο γαμπρός είναι κωφός και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ. Κάτι αντίστοιχο μπορείτε να δείτε εδώ, που άφησε ιστορία σε έναν άλλο γάμο, και δεν είναι αυτό που περιμένατε

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button