ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός μηχανικός αεροσκαφών: Πέθανε ξαφνικά μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του

Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή

Τραγικό και αναπάντεχο τέλος στα Γιάννενα για νεαρό μηχανικό αεροσκαφών που κατέρρευσε μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του.

Παρά τις προσπάθειες και την γρήγορη μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, ο μηχανικός έφυγε από τη ζωή. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν και η τραγική είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον τόπο καταγωγής του, τη Ναύπακτο.

Ο άτυχος 38χρονος, πέθανε χθες βράδυ (22-01-2022) στα Γιάννενα, όπου βρισκόταν μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Ο εκλιπών ήταν μηχανικός της πολεμικής αεροπορίας, αλλά ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν χρόνια, τον ανάγκασε να βγει αρκετά νωρίς σε σύνταξη. Διέμενε στην Ναύπακτο, στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου και βρισκόταν στα Γιάννενα, καθώς από εκεί κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του.

Θρήνος – Νεκρός ο ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Πάντολμος

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Ελασσόνας η είδηση του θανάτου του Βασίλη Πάντολμου, σε ηλικία 59 χρόνων, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε με δύναμη ψυχής τον κορονοιό.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Νόπη και τα τρία του παιδιά Στυλιανή, Χρήστο και Χρυσοβαλάντου.

Ήταν άριστος τεχνικός ηλεκτρονικών συστημάτων, από τους πρωτεργάτες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα και ιδρυτής του πρώτου ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελασσόνα το Ράδιο Όλυμπος.

Οι εκπομπές με τη μελωδική και αξεπέραστη φωνή του τη δεκαετία του 80 και του 90, άφησαν εποχή και αποτελούσαν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button