ΔΙΑΦΟΡΑ

Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο τραγουδιστής εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, μετέδωσε μια έκτακτη είδηση. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι ο Πασχάλης Τερζής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγουδιστής εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος συνοδεύεται από τη σύζυγό του, ενώ όπως λέει το ρεπορτάζ, πρόκειται για μια έκτακτη εισαγωγή και είναι σε καλή γενικά κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πασχάλης Τερζής, εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν ελάχιστες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ανατριχιαστική η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:’ ‘Πάντα θα σε θυμάμαι, με βοήθησες απλόχερα”

Ο Δάκης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος στα αισθήματα και στη συμπεριφορά του. Ποτέ δεν ένιωσε ανταγωνιστικά απέναντι στους νεότερούς του καλλιτέχνες και πάντα έτεινε χέρι βοήθειας στα νέα ταλέντα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που του οφείλουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είναι και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ήταν ανακάλυψη του Δάκη. «Είναι Απόκριες και έχω πάει στην Πάτρα για μια εμφάνιση. Ένα χορό, των οδοντοτεχνιτών» θυμήθηκε ο Δάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε πολλά χρόνια αργότερα.

«Περιμένω λοιπόν τη σειρά μου για να εμφανιστώ. Και ξαφνικά βλέπω έναν νεαρό μαζί με δύο κοπέλες, χορεύτριες, φορούσε ένα λευκό τζιν κι ένα λευκό φανελάκι -το θυμάμαι σαν τώρα- και τραγουδούσε ένα τραγούδι του Καρβέλα, “Τα μαύρα τα εσώρουχά σου”. Ήταν εντυπωσιακός και σκέφτηκα αυτό το είδος λείπει από την ελληνική μουσική σκηνή -τότε- και του είπα, “αν σε ενδιαφέρει, έλα στην Αθήνα” και του έδωσα το τηλέφωνό μου. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι πίσω πίσω…». Έτσι κι έγινε. «Του τηλεφώνησα, ήρθε στην Αθήνα και συνεργαστήκαμε στο Show Center.

Τον πίστευα πάρα πολύ και χαίρομαι που το είχα διακρίνει. Καμαρώνω. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί, αισιόδοξο, τρελούτσικο, μες την καλή χαρά» συμπλήρωσε ο Δάκης, ο οποίος σύστησε τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε τραγουδιστή στον Ηλία Ψινάκη και στην δισκογραφική εταιρεία του, τη MINOS. Ο θάνατος του Δάκη, όπως ήταν φυσικό, συγκίνησε τον Σάκη Ρουβά ο οποίος αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο με μια ανάρτηση. «Πάντα θα θυμάμαι το πόσο δοτικός ήσουν, το πόσο απλόχερα με βοήθησες όταν ακόμα έψαχνα τα πατήματά μου. Σε ευχαριστώ. Στα τραγούδια σου θα βρίσκω πάντα τις θύμησές μας. Καλό σου ταξίδι Δάκη μας».

[alldaynews.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button