ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έκτακτη είδηση τώρα που σοκάρει την Χώρα

«Προσπάθησα να αυτοκτovήσω. Το ήξερε η μητέρα μου κι ο άλλος, ο μεγαλύτερος αδελφός μου. Του έλεγα “σε παρακαλώ, σώσε με”. Ζήτησα από τον αδελφό μου να καταθέσει και μου είπε: “Θα μας κάνεις ρεζίλι”.

Κάθειρξη 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 57χρονο πατέρα ο οποίος φέρεται ως δράστης πράξεων που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης κόρης του, από το 2007 έως το 2009, ενώ η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσια δικηγόρο ενώ από σήμερα κατέστη φυγόποινος. Ο 57χρονος δεν εντοπίστηκε και δεν εμφανίστηκε για να απολογηθεί ούτε ενώπιον του 1ου τακτική ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, στις 11 Απριλίου 2022.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από 13 χρόνια. Το 2022, η 30χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τις αδιανόητες πράξεις. Ανέφερε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της, με την απειλή όπλου, τη βίαζε, από τα 15 έως τα 17 της χρόνια, μπροστά στα μάτια του ανήλικου αδελφού της ο οποίος λόγω αναπηρίας δεν μπορούσε να αντιδράσει.

«Είμαι σημαδεμένη για μια ζωή»

Η κατάθεση της παθούσας, στο δικαστήριο, ήταν συγκλονιστική. Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, καθώς ο πατέρας της τη βίαζε με την απειλή όπλου μπροστά στον ανάπηρο μικρότερο αδελφό της. Η 30χρονη επισήμανε πως δεν βρήκε στήριξη από τη μητέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό της οι οποίοι γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα.

«Προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Το ήξερε η μητέρα μου κι ο άλλος, ο μεγαλύτερος αδελφός μου. Του έλεγα “σε παρακαλώ, σώσε με”. Ζήτησα από τον αδελφό μου να καταθέσει και μου είπε: “Θα μας κάνεις ρεζίλι”. Όταν είπα στη μάνα μου ότι “με βιάζει”, αυτή με απειλούσε ότι αν μιλήσω θα μου κάνει κακό και σε μένα και στις κόρες μου.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button