ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεαρή πιλότος πέθανε από τσίμπημα κουνουπιού στο μάτι – Μολύνθηκε ο εγκέφαλός της

Η Οριάνα Πέπερ τσιμπήθηκε από το έντομο, ενώ βρισκόταν στην Αμβέρσα τον Ιούλιο του 2021.

Μια εκπαιδευόμενη πιλότος εμπορικών αερογραμμών, πέθανε αφού την τσίμπησε κουνούπι και εμφάνισε λοίμωξη η οποία εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό της, όπως διαπιστώθηκε…

Η 21χρονη Oriana Pepper, από το Bury St Edmunds στο Suffolk, είχε περάσει τις θεωρητικές εξετάσεις της στο πρόγραμμα της easyJet στην Οξφόρδη με άριστα και είχε πάει στο Βέλγιο για να συνεχίσει τις εξετάσεις.

Ενώ βρισκόταν στην Αμβέρσα, την τσίμπησε κουνούπι στο μέτωπό της, δίπλα στο δεξί της μάτι, το οποίο πρήστηκε.  επισκέφθηκε το τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών ενός νοσοκομείου και της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα με τον φίλο της James Hall, αφού κατέρρευσε. Πέθανε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες αργότερα, αναφέρει η Daily Mail. Ο ιατροδικαστής του Σάφολκ, Nigel Parsley, δήλωσε ότι η Pepper πέθανε “εξαιτίας σοβαρής μόλυνσης που προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου στο μέτωπο”.

«Πρόκειται για μια τραγωδία, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε σαφώς μια υπέροχη καριέρα και ζωή μπροστά της». Το BBC ανέφερε ότι η Πέπερ είχε περάσει εύκολα τις θεωρητικές εξετάσεις της στην EasyJet και στη συνέχεια πήγε στο Βέλγιο για να ξεκινήσει περαιτέρω εκπαίδευση.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είπε ότι η κόρη του λάτρευε να πετάει μαζί του και με τον αδελφό της, ο οποίος ήταν, επίσης, εκπαιδευόμενος πιλότος. «Είχε γνωρίσει κάποιον που αγαπούσε, εκπαιδευόταν για να γίνει πιλότος και εκπλήρωνε τα όνειρά της», τόνισε ο ίδιος.

πηγη eirinika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button