ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έψαλλε το «Χριστός Ανέστη» και σείστηκαν οι Σπέτσες

«Λύγισαν» και οι πέτρες με την ψαλμοδία της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στις Σπέτσες μαζί με τον σύζυγό της αλλά και με τους γονείς για να περάσουν όλοι μαζί τις ημέρες του Πάσχα.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί καθώς εκεί παντρεύτηκε με τον Σπύρο Δημητρίου. Το βράδυ της Ανάστασης, ήταν ιδιαίτερο για εκείνη και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης ήθελε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η Ελεονώρα να ψέλνει το «Χριστός Ανέστη» στον ναό του Αγίου Αντωνίου. Όπως ήταν φυσικό, το διαδίκτυο αλλά και οι Σπέτσες «σείστηκαν» με το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Δείτε το βίντεo:

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button