ΘΑΥΜΑΤΑ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ (θαυμαστή εμπειρία).

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ (θαυμαστή εμπειρία).

Ακολουθεί μία ακόμα μαρτυρία τής κας Ε.Γ., που η οικογένειά της έχτισε το Εκκλησάκι τού Αγίου Εφραίμ στο Νερόμυλο Ν. Μεσση-
νίας.
Πριν ξεκινήσει η ανέγερσή του, προσευχήθηκε και ζήτησε από τον Άγιο, μαζί με το παιδί της, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ, για το πού ακριβώς ήθελε να χτιστεί. Είχε καταλάβει, ότι το θέλει εκεί που βρισκόταν ένα μεγάλο πεύκο, μέσα στο χτήμα τους, πάνω από το οποίο τον είχε δει στον ύπνο της, ψηλά στον ουρανό. Αλλά, πριν προχωρήσουν, έπρεπε να βεβαιωθεί, ότι δεν είχε πέσει έξω (για καλύτερη κατανόηση βλ. και ανάρτησή μας 18.4.2015).
Και, ω! του θαύματος, προς μεγάλη τους έκπληξη,

ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΟΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ, ΠΕΤΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ. Το είδε πρώτο το παιδί της κι άρχισε να φωνάζει: “ΜΑΜΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ!”.

Με αυτόν τον θαυμαστόν τρόπο, για δεύτερη φορά, καθόρισε τον τόπο, όπου επιθυμούσε να χτιστεί το Εκκλησάκι Του, που το βλέπετε στη φωτογραφία.
Ω! των θαυμασίων Σου, Άγιε Εφραίμ! Υπάρχει, άραγε, άνθρωπος, που σε γνώρισε και δε βίωσε κάτι θαυμαστό εκ μέρους σου;

Σημ.: Εκεί που βλέπετε στη φωτ/φία την Παναγία, βρισκόταν το ΠΕΥΚΟ, πάνω από το οποίο εμφανίστηκε ο Άγιος Εφραίμ στον ύπνον της κας Ε.Γ. και κοντά σ’ αυτό Η ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ.

πηγη Φίλοι Αγίου Εφραίμ Νεοφανούς Νομού Μεσσηνίας

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button