ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια προσευχή για την μικρή Ηλιάνα από την Εξοχή Πιερίας…!!!

 

Δύσκολες στιγμές περνούν οι γονείς και οι συγγενείς της αγαπημένης τους Ηλιάνας. Η Ηλιάνα τους, ένα πεντάχρονο αγγελούδι, δίνει…
μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την μικρή πριγκίπισσα είναι πραγματικό συγκινητικό, ενδιαφέρον που έρχεται από όλες τις άκρες του κόσμου.

Οι ώρες μοιάζουν αιώνες, καθώς όλοι περιμένουν μια εξέλιξη που θα μπορούσε να τους δώσει μια νότα αισιοδοξίας για την καλυτέρευση της υγείας της.

Τι έχει συμβεί ακριβώς; Η πεντάχρονη Ηλιάνα πάσχει από εγκεφαλίτιδα. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και έπεσε σε κώμα. Αναγκάστηκε λοιπόν να μεταφερθεί με αεροπλάνο C-130 από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Πεντέλη. Η μεταφορά στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία, καθότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες εντατικής στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, έχει ανακύψει ένα –μείζον- ζήτημα: κατά πόσο έγιναν όλα όπως έπρεπε από ιατρικής πλευράς; Η οικογένεια της δεν θέλει να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις περί υπερβολικής χορήγησης κατασταλτικών στη μικρή κατά τη διάρκεια της διακομιδής…

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα, είναι η δέκατη έβδομη μέρα που το μικρό αγγελούδι βρίσκεται στην μονάδα εντατικής. Οι γονείς της δεν λείπουν δευτερόλεπτο από κοντά της.

Μια προσευχή λοιπόν, και ας ευχηθούμε όλη αυτή η θετική ενέργεια να βοηθήσει αυτό το μοναδικό πλάσμα.

Ηλιάνα κουράγιο, είμαστε όλοι δίπλα σου.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button