ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Μαίρη Χρονοπούλου – «Ας προσευχηθούμε όλοι για την ζωή της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά από σοβαρό ατύχημα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μάκη Δελαπόρτα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….».

Ωστόσο, δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για την κατάσταση της υγείας της ούτε για την φύση του ατυχήματος.

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Βασίλη Καρρά: «Σεβαστείτε τον αγώνα του! Δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια την δική του “μάχη” με ένα σοβαρό…»

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο διάφορες ψευδείς ειδήσεις για τον Βασίλη Καρρά, με κάποιους να φτάνουν ακόμη και να ισχυρίζονται πως ο εν λόγω τραγουδιστής έχει φύγει από τη ζωή.

Αυτές οι ανακρίβειες που κυκλοφόρησαν έκαναν το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά στο Facebook να βγάλει ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται και τονίζοντας πως ο ίδιος δίνει με αξιοπρέπεια τη δύσκολη μάχη.

«Σεβαστείτε τον αγώνα του! Δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια την δική του “μάχη” με ένα σοβαρό…»

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς» τονίζεται σε άλλο σημείο, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει πώς «έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους».

ΠΗΓΗ :

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button