ΔΙΑΦΟΡΑ

Η 8χρονη Μιχαέλα-Γαβριέλα χρειάζεται την βοήθεια μας- Πάσχει από την πάθηση που έχει και ο Παναγιώτης-Ραφαηλ

Η 8χρονη Μιχαέλα Γαβριέλα και οι γονείς της χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι από το Περιστέρι, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, την ίδια πάθηση από την οποία πάσχει και ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαηλ που αγκάλιασε η Ελλάδα πριν λίγο καιρό. Όταν γεννήθηκε η 8χρονη Μιχαέλα Γαβριέλα δεν ήταν διαθέσιμη καμία θεραπεία με αποτέλεσμα να τραχειοστομηθεί και να σιτίζεται με γαστροστομία.

Παρόλα αυτά οι γονείς της πάλεψαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το κοριτσάκι τους στη ζωή. Σήμερα συνεχίζουν αυτόν τον αγώνα υπό τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε καλώντας μας να σταθούμε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού της οικογένειας και να βοηθήσετε από το υστέρημά σας. Αυτό το διάστημα γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο κόστους 25.000 ευρώ για την ανάγκη του κοριτσιού να μετακινείται για τις θεραπείες του.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EUROBANK
GR05 0260 2090 0005 1010 2266 769
ΖΑΪ́ΜΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ Γ.
Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
ZAIMI MICHAELA GAVRIELA.G

Διαβάστε περισσότερα στην ειδική σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button