ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονος, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στον πατέρα του

Ένας 15χρονος σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη μετά από πτώση από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, ο 15χρονος από την Αλεξανδρούπολη εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε και για άγνωστους λόγους έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Σε σοκ ο πατέρας

Ο άτυχος πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει. Δυστυχώς ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με την gnomionline.gr, που επικαλείται μαρτυρίες περιοίκων, έγιναν προσπάθειες για να απεγκλωβιστεί ο νεαρός από τον φωταγωγό, ενώ στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με τραγική φιγούρα τον πατέρα του νεαρού, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι, αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά» δήλωσε ο παππούς του μιλώντας στο Star.

Ο 15χρονος μια ημέρα πριν την τραγωδία είχε τα γενέθλιά του: «Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα, του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, “παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες”» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σέλφι, φωτογραφία και έγινε το μοιραίο» δήλωσε.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το διαβάσαμε εδώ npress.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button