ΔΙΑΦΟΡΑ

Τώρα!!Μεγάλος Σεισμός νοτιοανατολικά της Κρήτης!

1184

Σεισμός 5,5 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Κρήτης

Ιδιαίτερα μεγάλη δόνηση ταρακούνησε το νησί και ακολουθήθηκε από δεύτερη 3,6 Ρίχτερ
Ιδιαίτερα μεγάλη δόνηση ταρακούνησε το νησί και ακολουθήθηκε από άλλες τρεις που κυμάνθηκαν στα 3,2 – 3,6 ΡίχτερΔραστήριος παραμένει για άλλο ένα βράδυ, ο υποθαλάσσιος χώρος της Ελλάδας, καθώς ακριβώς στις 12.49 π.μ, η Κρήτη ταρακουνήθηκε από σεισμική δόνηση 5,5 βαθμών Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα νοτιοανατολικά του νησιού, σε απόσταση λίγο περισσότερη από 50 χιλιόμετρα από τις ακτές.

Το εστιακό βάθος του νέου κρούσματος του Εγκέλαδου υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ ακολούθησαν με απόσταση μερικών μόλις λεπτών άλλες τρεις ισχυρές σεισμικές δονήσεις 3,6 3,2 και ξανά 3,6 Ρίχτερ

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button