ΔΙΑΦΟΡΑ

Έτρεξε στη Γιαγιά Χαρούμενο με Όρεξη για Παιχνίδι. Λίγα Λεπτά Μετά Βρίσκονταν στην Εντατική

Έτρεξε στη Γιαγιά Χαρούμενο με Όρεξη για Παιχνίδι. Λίγα Λεπτά Μετά Βρίσκονταν στην Εντατική Η Merida Gibson έπαιζε μπροστά από το σπίτι την ημέρα των ευχαριστιών φέτος. Είχε καθίσει μπροστά από το αμάξι της γιαγιάς της και καθώς εκείνη έφυγε δεν την πρόσεξε με αποτέλεσμα να την πατήσει.

H αστυνομία μετέφερε την Merida στο OU Medical Center. Είχε πάθει σοβαρά τραύματα από το τρακάρισμα, συμπεριλαμβανομένου κρανιακών καταγμάτων και πολλά εσωτερικά τραύματα.

 

Τώρα η οικογένεια έχει ξεκινήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να βρουν χρήματα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της μικρής και για να μπορεί ο πατέρας της να είναι μαζί της, ο οποίος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Μεξικό όπου και μένει μόνιμα.

Αφού βρεθούν τα χρήματα για να πάει ο πατέρας της στις ΗΠΑ, τα υπόλοιπα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τα ιατρικά της έξοδα και τις μελλοντικές ανάγκες αποθεραπείας που θα προκύψουν.

Παρόλο που η Merida είναι πολύ τραυματισμένη για να μιλήσει, μπορεί να κουνήσει το κεφάλι της και να απαντήσει σε εύκολες ερωτήσεις. Κάνει πρόοδο αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Σύμφωνα με την οικογένεια, η Merida δεν παίρνει πλέον παυσίπονα και την έχουν βγάλει από την μηχανική υποστήριξη. «Δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα αλλά είναι πολύ καλύτερα και της αρέσει να βλέπει κινούμενα σχέδια.» Ευτυχώς, οι εξετάσεις δεν έδειξαν εγκεφαλική βλάβη οπότε η οικογένεια αναμένει να αναρρώσει πλήρως.

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button