ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρή 27χρονη σε τροχαίο δύο ημέρες πριν από τον γάμο της

Τραγωδία με μία νεκρή 27χρονη νηπιαγωγό σε τροχαίο συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη.  Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η 27χρονη επέστρεφε από το bachelor party ενόψει του γάμου της, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022.

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, το μηχανάκι που οδηγούσε ένας 20χρονος αλβανικής υπηκοότητας παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε την 27χρονη, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και βρισκόταν σε καταστολή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με το thestival.gr, τελικά η 27χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της. Αύριο, Πέμπτη, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη όπου εργαζόταν η 27χρονη, θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους.

 

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button