ΔΙΑΦΟΡΑ

Σαν της μαμάς το γλυκό: Εύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου με 3 μόνο υλικά και χωρίς ζάχαρη – Η απόλαυση μικρών και μεγάλων

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και τα γλυκά του ψυγείου, έχουν την τιμητική τους. Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα σοκολατένιο μπισκοτογλυκό, είναι ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές ημέρες, που έρχονται.

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ένα σοκολατογλυκό ψυγείου με μόνο 3 υλικά και πανεύκολη εκτέλεση. Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι μόνο βούτυρο, μπισκότο και κουβερτούρα ενώ προαιρετικά μπορείς να προσθέσεις για το γαρνίρισμα ό,τι ταιριάζει στα γευστικά σου γούστα.

Δείτε την συνταγή

Υλικά

300 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

150 γρ βούτυρο

15 μπισκότα τύπου digestive

Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια.

Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο. Για να φτιάξεις το μπεν μαρί βάζεις ένα γυάλινο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που βράζει και μέσα στο μπολ λιώνεις ό,τι θέλεις να λιώσει. Προσοχή: Δεν πρέπει να ακουμπάει το μπολ στο νερό που βράζει γιατί θα καεί η σοκολάτα!

Μόλις η σοκολάτα και το βούτυρο λιώσουν και αναμειχθούν, προσθέτεις τα μπισκότα, ανακατεύεις και μεταφέρεις σε ένα πιρέξ που έχεις καλύψει με σελοφάν.

Αφήνεις το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα και στη συνέχεια το κόβεις σε κύβους.

Διατηρείται στο ψυγείο.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button