ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λαοθάλασσα» και φέτος για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!

«Λαοθάλασσα» και φέτος για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!

Χιλιάδες πιστοί αναμένονται και φέτος στο Προκόπι για τον ετήσιο εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 & Παρασκευή 27 Μαϊου 2016…

 

Πολλοί είναι αυτοί που θα περπατήσουν απόσταση μεγαλύτερη των 50χιλιομέτρων από τη Χαλκίδα ως το Νέο Προκόπιο, εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «τάμα» τους και εκφράζοντας την πίστη τους στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο.

«Λαοθάλασσα» για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!

Την παραμονή, Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 το απόγευμα θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα πραγματοποιηθεί Ολονύκτια Αγρυπνία η οποία κορυφώνεται με την πρώτη Θεία Λειτουργία.

Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, θα γίνει νωρίς το πρωί, Έναρξη Όρθρου, Αρχιερατική Χοροστασία, Έναρξη Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και μετά τις 10 το πρωί θα ακολουθήσει η Λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννου, Δέηση στην Πλατεία του Νέου Προκοπίου και Ομιλία.

 

πηγη eviazoom.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button