ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Ηλίας Φωτεινάκης

Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Ηλίας Φωτεινάκης, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής δεν έκρυψε το σοκ της από την τραγική είδηση.

Ο Φωτεινάκης βρισκόταν και στο συνδυασμό «dwsepasa» του Βαγγέλη Λιόλιου για τις εκλογές της ΕΟΚ, ο οποίος τον αποχαιρέτησε επίσης με μία συγκινητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΕΣΚΑΝΑ

“ΣΟΚ. Έφυγε χθές εντελώς ξαφνικά από κοντά μας ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ηλίας Φωτεινάκης.

ΤΟ Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ συντετριμμένο από την τραγική είδηση του θανάτου του ,στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άξιου δραστήριου και αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ”.

Νεκρός πριν από λίγο ο κορυφαίος ντραμίστας Πάρης Καμπουρόγλου

Με τα λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι πριν λίγες ώρες έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας Πάρις . Θα σας ενημερώσουμε για την επικήδειο ακολουθία…».

Με το παραπάνω μήνυμα οι συγγενείς του Πάρη Καμπούρογλου ενημερώνουν μέσα από την σελίδα του στο facebook για την απώλεια του.

Στην αρχή οι περισσότεροι νόμιζαν πως κάποιος χάκαρε το προφίλ του και έκανε μία ακόμη χυδαία πλάκα.

Όμως δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση ότι ο Πάρις δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Καλό ταξίδι κορυφαίε.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button