ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ στην Κρήτη – Γυναίκα αυτοκτόνησε με το καλώδιο φόρτισης του κινητού της

Το άψυχο σώμα της βρήκαν η κόρη και η εγγονή της, χθες νωρίς το απόγευμα, οι οποίες κάλεσαν τις αρχές.

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 92χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με τo ekriti η γυναίκα απαγχονίστηκε με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έδεσε στην άκρη του κρεβατιού.

Η γιαγιά έμενε μόνη της. Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Θρήνος – Νεκρή η Κατερίνα Φακάλου

Η Κατερίνα Φακάλου έφυγε πρόωρα. Αντιστάθηκε με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια επί δύο χρόνια στην επάρατη νόσο. Δυναμική και τολμηρή προσωπικότητα κέρδιζε με το ήθος και την προσωπικότητά της.

Σε όλους τους τομείς στους οποίους ασχολήθηκε ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και με την εργατικότητα και τον φλογερό τρόπο που τη διέκρινε διαχειρίστηκε με επιτυχία πάντα πολλά θέματα.

Από το 1971 έως το 2009 εργάστηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Πολεμικό Ναυτικό ως μόνιμος πολιτικός υπάλληλος. Η επαγγελματική της πορεία και η ιδεολογική της συγκρότηση της έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί ως στέλεχος του γραφείου του Ναυτικού Ακόλουθου στις ΗΠΑ.

Το 1981 υπηρέτησε στο γραφείο του ΥΕΘΑ του αείμνηστου πρωθυπουργού Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Το 1982- 1984 υπηρέτησε στο γραφείο του υφυπουργού ΥΕΘΑ Γ. Πέτσου και το
1995 επιλέχτηκε και υπηρέτησε στο Γεν. Γραμματέα και ακολούθως στο Γραφείο του Υφυπουργού Τύπου και ΜΜΕ.

Από το 1974 ήταν μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων (ΣΔΥΝ) του Πολεμικού Ναυτικού και από το 1988 έως το 1994 υπηρέτησε τα συμφέροντα του πολιτικού προσωπικού ως Πρόεδρος αυτού».

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button